A Review Of خواص چای سبز و عناب

میوه عناب کاربردهای زیادی در طب سنتی ایرانی به‌عنوان داروی ضدسرفه، ملین و کاهنده فشار خون دارد. این میوه در طب سنتی در ترکیب با سایر داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه استفاده می‌شود.

استفاده از مطالب سایت سرزمین غذا فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. ورود

عناب می‌تواند تاثیر برخی دارو‌ها را از بین ببرد و یا تاثیر آن‌ها را برعکس کند که این موضوع می‌تواند برای شخص بیمار خطرناک باشد. به عنوان مثال، افرادی که از داروهای ضدافسردگی استفاده می‌کنند، باید از خوردن عناب اجتناب کنند.

.. همچنین به‌صورت کنسرو شده و گاهی به‌صورت عادی و به عنوان تنقلات استفاده می‌شود.

همچنین افرادی که دارای بیماری‌های خاص هستند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک خود مشورت داشته باشند.

طرز تهیه دمنوش به این صورت است که ابتدا قوری را پر از آب کرده، سپس عناب خشک به همراه موارد دلخواه چون چوب دارچین را در قوری بریزید تا به جوش آید.

می‌توانید از عناب به عنوان چای و دمنوش استفاده کنید. به این صورت که میوه‌های ترک‌خورده عناب را مانند چای معمولی دم کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

حالا که در مورد خواص و مضرات عناب خشک بیشتر می‌دانید وقت آن است در مورد خواص و طبع عناب خشک در طب سنتی هم بدانید.

خواصی که این میوه دوست داشتنی دارد به دلیل بالا بودن میزان آنتی اکسیدان آن است.

درخت عناب در برابر خشکسالی مقاوم است و می‌تواند در خاک‌ها و زمین‌های نامساعد نیز دوام بیاورد.

عناب را می‌توان خواص عناب خشک به شکل‌های مختلفی در برنامه غذایی گنجاند. یکی از روش‌هایی که بسیار پرطرفدار است استفاده از این میوه به شکل دمنوش و چای می‌باشد.

عناب سرشار از پتاسیم است و سدیم کمی دارد. پتاسیم رگ های خونی شما را شل می کند و به تنظیم سطح فشار خون کمک می کند.این میوه همچنین به عنوان یک عامل ضد آتروژن عمل می کند.

عناب برای سلامت پوست مفید است. خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی عناب می‌تواند به درمان آکنه، لکه‌ها و جای زخم کمک کند. با این حال، تحقیقات مستقلی در این زمینه وجود ندارد.

استفاده از مطالب سایت کوکا در دیگر سایت ها تنها با درج نام و لینک منبع (کوکا) مجاز می باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *